HEMMA

Heej ! Idag har jag kommit hem från Skövde. Så himla bra var det ! Träffat härliga människor och dessutom goa norskar haha. Tyvärr kan man inte träffa de så mycket men men ...  Hoppas verkligen att man träffar alla igen. 
Vi åkte dit ialla fall på torsdag kväll så vi kom väl dit vid 8 någon gång, så när vi kom dit så var det massa fix och vi alla fick var sitt grönt skadeviband runt handleden. Efter det så fick alla lite kvällsmacka inne i en lokal. Sedan åkte vi runt och kollade vart skolan var som vi skulle bo på, till slut hittade vi den. Kikade runt lite och så gick vi upp till våran skolsal. Bodde väldigt mysigt faktiskt, lång korridor med inte alls många lag och utanför fanns det soffa och badrum och sånt :) Vi gick och la oss vid 11-12 tiden för det var tvungen att va tyst vid 12. Sov sådär första natten och vaknade flera gånger men det gick bra ;) Gick typ upp 7 på morgonen och så åt vi frukost efter en stund i en mysig liten matsal. Vi bytte om och så åkte vi till platsen där vi skulle spela ( vi åkte runt på massa olika ställen ). Första matchen gick sådär, 0-3 mot ett tufft lag men vi kämpade på bra och vi fick nog vara med på tufft motstånd. Andra matchen var också tuff, kändes som att om vi bara hade taggat till så kunde vi faktiskt tagit de, men tyvärr förlust där med med typ 5/6-1 .... Vi gick på disco den kvällen och var där en liten stund, bra musik med högt tryck, dansa !
Vi spelade våran 3:e match dagen där på (lördag)och vi ville vinna den med tanke på att gå vidare direkt istället för att spela b-slutspel och gå vidare (och så var det ju disco igen) ;) 
MEN förlust med 0-1. Jag var besviken och många mer för vi kunde väl kanske lite bättre, men vi kämpade. Kan ofta vara en lipsill om jag blir arg eller besviken på mig själv. Går också ofta på väldigt hårt i anfall, ibland för mycket och ibland är det jättebra, hahah. Men sådan är jag, lite ''Elin-stuk'' ;) 
B-slutspelet fick bli nästa match och äntligen verkade vi förstå att vi skulle ha en vinst så vi gick igång med 2-0 och totalt så slutade matchen 2-1, gud vad glada vi var, det var stort att få känna känslan med vinst ! Sedan var det bara att tagga till kvartsfinalen på söndagen, men först så var det ju disco på kvällen igen och det var samma, hög musik och massa dans i lokalen vid det stora stället där vi kom till och hämtade banden och sånt på torsdagen. Var typ spöregn då så det var ju tur att det var inomhus ;) 
Vi stannade inte jätte länge då heller så vi åkte hem och var lite med de nya kompisarna , haha ;) 
Idag spelade vi kvartsfinal mot Trollhättans BoIS kl. 9. Vi förlorade med 2-0 och åkte ut, lite besviken var man ju för det kändes som om vi kunde ett snäpp till, men vi var stolta med våran insats i cupen och vi har dessutom inte spelat 11-manna mycket alls för vi spelar ju 9-manna i serien. 
Vi åkte direkt efteråt och kollade på några killkompisar som spelade och sedan åkte vi tillbaka till skolan igen för att börja städa och packa ihop alla saker, snyft haha. Sedan åkte vi och käkade på någon skola innan vi åkte hem. Vi åt annars dagligen både frukost, lunch och middag i våran matsal. 
 
Kan lätt tänka mig att åka dit igen !! Kanske nästa år också? :) Har snackats om att vi kanske åker till Helsingborg nästa år. 
Kommer inte glömma denna helgen på länge, en utav mina bästa :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0