Musik

Ger er lite grymma hits ! 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5 st låtar som ni kan lyssna på fler än 1 gång, promise ! ;) 

Nu drar jag mig ..

Nu åker jag till Skövde, vi hörs efter helgen !

Torsdag !

Goddag, torsdag idag - idag åker vi ! Nästan packat klart allt, men först så ska jag in till stan och upp och rida sedan tror jag, kommer inte rida på några dagar så jag tar en runda idag med ! 
Detta blir bra ! 
Ska bjuda på en låt som är grym, texten <3 
 

Spanien-Portugal

Go kväll, magen är fylld av fjärilar, cupen kommer bli super ;) haha nä men detta blir bra, härliga vänner och lagkamrater. Kommer spela matcher mot folk som man aldrig spelat mot innan, spännande.. Och vi kommer vara med om massa roligt, disco och äventuellt bad.. Börjat packa, bara lite kvar som jag ska fixa imorgon, ska även åka in till stan imorgon och köpa skor, riktiga joggingskor som kommer att vara till användning på cupen. 
Ska snart kolla lite till på matchen mellan Spanien-Portugal, tror jag hejar på Portugal faktiskt.
Ridningen gick bra idag, hon råkade snubbla lite då hon gick omkull med mig lite men det hände inget och tror allt verkar gått bra, bara att ta det försiktigt och vara noga med att kolla, jag stretchade henne lite med. 
Ledig från jobb imorgon = sovmorgon ! :) 
Ha det brao..

Rida

Nu ska jag rida Isaka, tror jag provar lite gallopp idag ifall jag känner att det funkar. 
Hörs. 
 
 
Söta Tritla. :) 

Skövde i morgon !!

Hejsan, ursäktar för en dålig uppdatering först och främst.. 
Okej, Elsa sov hos mig förra natten, hon kom hit på dagen och sov, sedan var vi lite dagen efter, då var även Maja med. Vi gick hem till Maja det sista och var inne, blev typ värsta ovädret. Skulle spela match så pappa hämtade oss och så packade jag ihop mina saker och så åkte vi till matchen. Som tur var så slutade det blixtra när vi skulle spela match och plötsligt så blev det varmt och sol istället, märkligt ibland, men bra ;) Detta laget förlorade vi mot förra gången vi spelade mot de med typ 5-3 och det var våran bästa match vi spelat. Denna gången hade de inte med sina äldre spelare och vi gjorde 2-0 men första halvleken slutade 2-1 och i andra gjorde de sitt andra mål, slutsiffran blev 2-2. Vi skulle och behövde ha denna vinsten menmen. Jag stod i mål och är i alla fall nöjd med mitt:)
Nu är det fotbollsuppehåll utan träningar och matcher ett tag och vi startar igång i augusti så nu blir det verkligen sommarlov, bara det blir bra väder ;) 
Imorgon åker jag och mitt lag till Skövde för att spela Skadevi cup. Detta kommer bli roligt och kommer vara med om massa, blir nog en låång uppdatering om det efteråt. Kan nog bli så att det inte blir någon uppdatering alls under helgen...
Om någon timma så åker jag upp och rider. Får se vad som händer senare under dagen ..
Kram =) 
 

Musik !♥

Hejsan, sitter och lyssnar på musik, summer hits ♥
Var på kalas hos några kompisar till oss innan och det var trevligt, fick träffa fina Elsa med ! :) 
Red en runda med Molly idag, var roligt ! Tack och lov var det uppehåll hela rundan :) 
Upp 6.45 imorgon för jobb åter igen, ska tydligen regna ännu MER än idag imorgon, hoppas det är en myt ;) 
Ska eventuellt träffa Elsa imorgon med, kulkul =) 
Ha det bra ! " 

Regn och sol ..

Godagens ! Jobbade i morse, var la halvt kul i och med att det ösregnade, var frusen och dygnsur när jag kom hem. Men jag hoppade snabbt in och tog en varmdusch och sedan tog jag på mig min älskade onepiece. 
Ska snart byta om till ridkläder och hoppas på uppehåll ! Ska rida med en tjej idag som rider på en häst nära stallet där jag rider, så det blir roligt! 
Funderat lite och nu i sommar ska jag försöka att fixa mig en somrig header, så ska ta med kameran ut och ta lite bilder någon dag kanske? :) 
 
Min kommande vecka : 
 
  • Idag, rida, kanske staden (y) och åka på ett kalas. 
  • Måndag, no idea, jobba på morgonen ! 
  • Tisdag, match, match ! 
  • Onsdag, fri lek :D 
  • Torsdag - Söndag , Skövde - Skadevi cup! ♥ Hoppas, hoppas att appen funkar då !  
 
Kramar till er ! 

Midsommar 2012 ♥

Här kommer lite bilder från igår på midsommarafton... 
 
Lite bilder från när vi åkte till Hofsnäs,
 
  
 
  
 
  
 
    
 
    
 
  
 
Och sedan en bild från hembygdsgården 
 
 
 
Midsommar ''plagget ''. Blå blus, vita shorts + stickad kofta och converse. 
 
 
Midsommar lunchen
 
 
Här fick ni lite bilder av min Midsommar, det var en trevlig dag ! 
 
 
 
 

Idag

Idag kommer Lina hit, godingen :)  Ska blir roligt ! ♥
Regnet har öst ner nästan hela morgonen, lär ju regna under dagen .. :/
Hörs senare, kram ! 
 

Kollat TV

Hejhej,
Midsommar-dagen har varit kanon :) Åkte ut till Hofsnäs med pappa och åt glass och kollade lite bara, sedan åkte vi och kollade vid ''hembygdsgården'' och träffade lite folk. Sedan så åt vi med hela familjen, god mat och efterrätten blev jordgubbar med glass :D Vad vore sommar utan jordgubbar? haha.
Jag laddar upp bilderna från idag i morgon istället.
Precis kollat på lite film på TV:n, först någon brittisk eller något och sedan '' Patrik 1,5 '' haha, sätt den innan men den är så bra ! :D
Hörs i morgon och hoppas att alla haft en trevlig dag!

Fredag - Midsommarafton

Hejsan, kom hem för en halvtimme sedan, tror inte jag ska jobba i helgen. 
Midsommarafton i dag också ju! Ska nog åka i väg någonstans med pappa på dagen, mamma kommer hem vid halv 4 typ så då ska vi fira lite med mat och gott. 
Hoppas alla får en riktigt bra midsommarafton !
 
 
 
bilder tagna med min canon 
 

Lite bilder

Hejhej! Ätit lite och så nu och just nu lägger över lite bilder på datorn. Träffade Nicole innan och lite andra med på badplatsen, för vi bestämde att träffas lite för vi kommer inte ses för än i augusti typ. Så vi badade lite i sjön, inte direkt jätte varmt men vädret var härligt :) 
Ska kolla på avsnitten av ''fångad'' snart på datorn, med choklad och cola ! 
Lite bilder från dagen,
 
 
 
Jordgubbsplockningen ! 
 
 
Jag och Isaka :)
 
  
 

Hemma, snart iväg igen..

Halluu babes, haha...
Hemma från ''jobbet'', gått lite segt men det blir alltid så i början och jag är i och för sig inte den snabbaste så haha. Men huvudsaken är att man är noggrann ! :)
Ska snart iväg till stallet.
Juste om matchen igår, det var riktigt roligt att se ! Lite dålig på namnen i laget men typ, Lotta Schelin, Nilla Ficher och typ Hedwig Lindahl ...
Matchen slutade 0-1 till Japan tyvärr, men de var ganska jämnlika tycker jag?
Kan dela några bilder här senare.
Hörs ¨¨¨

Trött..

Kl. är 06.37 och jag ska snart åka och jobba lite (jordgubbsplockning).
Ringde igår och sa att jag kunde jobba och jag fick komma redan idag!
Hörs senare.

Here we go #

Nu drar vi till Göteborg, kom igen Sverige nu kör vi ! 
 
 

Kusinerna

Hallå igen, ska till mormor och morfar om en stund och träffa släkten lite. Kusinerna har precis varit här, saknat de, för en bor i Norge typ :) Ska dit och fika i alla fall och sedan ska jag hem igen så kommer Lina hit för hon ska åka med oss. Bra dag detta! 
Hörs.. 
 

Ikväll..

Helluu, kommit hem från tandläkaren och det gick väl bra :) Åkte till apoteket sedan och köpte lite olika bodylotion till mig, för min hud blir väldigt torr lätt och klarar inte av en del krämer typ så jag köpte några. Köpte ELW's bodylotion och även ACO's. Använder också ''LdB's (Lait De Beauté) och den är också bra:) 
Får se vad jag hittar på under dagen men som sagt eftermiddagen kommer bli grym! Har faktiskt aldrig varit på en landslagsmatch så det blir roligt..
Kan hända att jag lägger upp videor på VideofyMe ibland så håll koll ;) 
Ska nog fixa lite tidinställda kanske?..
C ya soon.. 
 

Göteborg imorgon !

Hejsan, börjar bli less på appen nu ... 
I alla fall ska berätta lite om dagen då. Gjorde som vanligt imorse, vaknade, satte mig framför tvn och sedan satt jag framför datorn lite med frukost. Åkte upp till stallet och fixade där någon timma. Red ju igår så jag tänkte träna henne idag, så jag tränade henne i ''korallen'', jag tränade henne på att följa mig - först med grimskaft och med spö och hon klarade det jättebra utan det också. Duktig polle :D Och så körde jag ju lite löslongering också, sedan avslutade jag med en skrittpromenad. Stretchar henne lite nu för hon är ju lite stel och alltid bra före och efter en träning. 
Efter stallet träffade jag mina två vänner så jag var lite med de. Och sedan hade jag träning då, första halvtimmen så tog vi fotografi i våra nya matchdräkter, lagfoton som våra sponsorer ska få inkl. vi tror jag :) Sedan körde vi på träningen som vanligt typ. 
Kollade inte särskilt mycket på matchen på tvn men kollade snabbreprisen och måste ju erkänna att Zlatans mål var riktigt snyggt ! :) 
Imorgon taggar vi tandläkaren, haha nä. Men vi taggar match i Göteborg , Sverige - Japan !! Och nästa torsdag åker jag och laget till Skövde för att spela Skadevi cup, sommaren rullar på ... 
 

Lite bilder..

Godmorgon, gick upp vid 9 idag med, lite små trött då men det funkar alldeles utmärkt ;) Får vänja mig när jag börjar ''jobba'' snart, ska plocka jordgubbar på mårnarna vid typ 7. Fast tycker det är ganska skönt att vara uppe lite tidigare. 
Ska dra mig upp till stallet om någon timme, eller jag får skjuts av pappa. Tror jag tränar henne lite och så får jag se sedan... 
Fri tid under dagen men sedan träning igen på kvällen ! 
Bjuder på lite bilder från stugan, 




Måndag !

Hejhej ! 
Tråkigt att min app inte funkar fortfarande.. och dessutom vill inte mina videor publiceras från VideofyMe men som jag sa för någon dag sedan att det bara är att gå in på min VideofyMe och där ligger en yttligare video från idag.
Jag var i stallet idag vid 11, red ut och mamma hängde på hon med. Fick dessutom första galloppen idag, väldigt bekväm gallopp har hon :) Sen kom vi tillbaka till stallet, stretchade henne lite idag igen också. Gick ner i hagen och måste säga att de har ett paradis som hage, haha.
Åker upp till stallet vid 12 imorgon och får se om jag tränar henne på mark eller om jag rider.  
När jag kom hem så kom Nicole hit lite senare, haha skrattar alltid med dig.. Spelar in roliga och failade videos som man kan skratta åt när man har tråkigt, haha alltid bra :D 
Min vecka blir att jag imorgon kväll har fotbollsträning som vanligt, onsdag åker jag och laget till Göteborg och kollar på SVERIGE-JAPAN (damfotboll), ska bli riktigt häftigt att få se! Torsdag, fotbollsträning igen (kväll) sen har vi ju midsommar framför oss, härligt ! 
Men nu ska jag snart ut med hunden i ett väder där regnet öser ner, men det är skönt med frisk luft ! Förhoppningsvis skulle det bli bättre väder imorgon med sol och värme (hoppas...) ! 
Förresten om ni vet andra bra blogg-appar så tipsa gärna (provat wordpress-appen men den typ funkar inte heller så bra...) 
Ha det bra ! :)


Nu...

Okejokej nu har jag lite och skriva om, men så är det om man kommer efter med bloggandet ;) 
Blir lite smått arg över att inte blogg.se-appen inte funkar..För jag åkte ner till stugan i går efter frukost med mamma, det var riktigt trevligt och på vägen ner gick vi in på ''Serholt outlet'' och jag fick mig köpt en förvaringslåda/pall med lock, en röd. Och så gick vi in på ''second hand'' som vi brukar i stugan och jag köpte en ''Beck-film'', alltid bra att ha en film. På kvällen gick vi ut på klipporna vid havet och fika :) Riktigt bra väder under dagen, lite regn under kvällen bara. Haha har typ tittat på '' Top Model Australien '' rätt mycket där nere ... 
Åkte hem idag vid 12-tiden och när jag kom hem åt jag lite, bytte om och stack iväg till Isaka. Tränade henne i korallen idag på mark. Tränade löslongering och kände även på lite i grimskaftet. Övade lite ledarskap också för skoj skull. Mamma kom och hämtade mig vid 5-tiden och vi åkte direkt till samlingen för att spela match. Tyckte vi kämpade riktigt bra även fast vi var lite sega i första halvlek med det gick bra ;) De gjorde mål både 1-0 och 2-0 i första halvlek men sedan kom vi ikapp med åtminstone 2-1. Sedan i andra halvlek gjorde vi 2-2 (härligt). Kändes skönt att jag fick peta in den. Så matchen slutade oavgjort men nöjda och glada (var ialla fall vi) ;)
Nu har jag ätit lite ialla fall och tänker nog röja lite i rummet kanske... 
Som sagt, svårt att uppdatera här om man inte har något att uppdatera med. Tog med datorn för att kunna uppdatera men så funkade inte ''anslutningsgrejen'' så inget internet :) 
Hörs !

Videofyme

Precis tittat på EM matchen, förlust igen ! Typiskt, typiskt...Men de spelade i alla fall bättre denna matchen! 
Förresten om ni vill se mitt nya videoinlägg så är det bara att klicka in på kategorin ''Videoinlägg'' och där kommer videos upp, klicka bara in på min videofy och där ligger videon. 



En vecka sommarlov !

Hejsan, dålig uppdatering idag med - men min blogg.se-app funkar inte och eftersom jag brukar mobilblogga en hel del så är det lite svårt, eller ja det blev lite enklare. Som sagt, fattar inte problemen, och sen när jag ska direktpublicera från Videofy me så funkar det inte när jag fyller i. Får bara hoppas att det funkar snart igen :) 
Helgen ser ut så att jag kanske åker till stugan imorgon istället och sen på söndag så åker jag och rider vid 2-3 tiden och så har jag samling till match lite senare. 
Idag har 1 vecka gått av sommarlovet, vill ha värmen nu ! Alltså riktigt varmt och härligt. Shortsen var faktiskt på idag, åkte till Maja och var med henne och hennes syrra Molly och så Hanna. Sedan skulle Maja till stallet så jag var med Molly och Hanna sedan :) Så nu är jag hemma och det blir en myskväll med familjen med mat och godis och titta på EM-matchen med Sverige-England.. 


Åh..

Asså det funkar inte, får fixa detta imorgon. Kan vara för att vi fått nytt bredband och allt. 
Hörs imorgon !

nytt,nytt,nytt..

Hej, kom hem från matchen- träningen innan. Spelade ju match med 00-orna och vi vann med 4-0. Stod första halvleken och det gick bra :) Sedan så valde jag att gå på träningen med direkt efter.
Åh, typiskt, nya blogg.se. Suck.. Värsta krångel med allt ju haha. Försöker att få videon att komma upp på bloggen och tror det funkar snart om det inte krånglar mer. Jo tydligen...
Så det blir en sen video när jag pratar innan matchen och så, ifall det funkar.
Morgondagen för mig ser ut så att jag vaknar såklart (måste vara vaken för att hitta på något) hahah ne men jag åker upp till stallet vid 11 och så kanske jag åker till stugan på kvällen, får se.
Nu ska jag fortsätta fixa allt krångel...

snart..

Hejsan, inte uppdaterat något idag men bytt bredband och så. Video är på G som jag gjorde innan idag...
Ska snart åka iväg på match..

Outfit

Drar med vänner
Outfit

Wednesday

Godmorgon härliga onsdag ! Jättebra väder att rida i..
Ska förklara lite.. Det är så att det var en som visade en lapp för mamma som satt uppe. Där stod det att det var en 20-årig häst som behövde lite ompysslande och någon som tar med den ut på ridturer och så.. Vi kollade upp och åkte och tittade och bestämde ny tid då jag skulle få provrida. Sedan åkte jag upp och fick rida ut med ägarna. Det känns bra det här än så länge och vill gärna sköta om denna hästen.
Det här är då ett islandssto och hon heter Isaka.
Jag ska upp och rida henne idag igen så det blir roligt ! :)
Förresten sitter i soffan med alla tre hundar omkring mig på golvet. Vart ute och gått med 2 av de. Herregud vilket ståhoj det var i går kväll om vem som skulle sova i min säng..

3 musketörer

Kungen med sina drottningar ;)

Träning snart

Nu går jag hem från Maja, precis varit med finfina vänner, ätit pizza och massa.. Men nu ska jag på träning.
Dagens outfit på köpet !

Go'morron

Godmorgon, ätit en lätt frukost nu och ska fixa mig lite sen så drar jag och Maja ut och går med hundarna en sväng, härligt! Idag kommer även två hundar till hem till oss, vi ska då passa våra kompisars hundar tills på fredag. Ska bli intressant och se hur detta funkar ;)
Men ja, kan ge er en inblick på min vecka,
Idag, som sagt + f.träning ikväll.
Onsdag, upp och rida i det ''nya stallet''.
Torsdag, ingen aning - jo f.träning..
Fredag, vet inte heller .. eller aa inget jag kommer på just nu ..
Helgen, match söndag (tror jag)
And so on again..
v.28 drar jag på cup i skövde ! Dock samma helg som Loreen kommer till Borås ...

Matchen

Ska alldeles strax lägga mig,, kollade på match innan ( Sverige-Ukraina ). Asså jag får frispel när jag tittar på match på tv. Ena sekunden arg och andra ba YES! Haha, men matchen var inte på topp och Ukraina vann med 2-1..
I morgon så går jag upp och kollar traditionen på tvn, sommarlov ;) Sedan skulle jag nog träffa Maja.
See you tomorrow..

kontakt

HÄR hittar ni mig,
* elinarvidssoon@instagram
* Vill du mejla mig? [email protected]

instagram


elinarvidssoon@instagram

Cyklar hem ..

Nu drar jag mig hemåt, en bra ridtur i skogen blev det idag.

Sommarlov !

Godmorgon, sitter och äter frukost framför tvn och kollar på " sommarlov ".
Sommarkänsla ..
Snart åker jag upp till "stallet" ;)

Kväll

Hejsan, vart en ganska lugn dag idag. Red imorse och det gick jättebra, red en runda och fick känna på i både skritt och trav. Åker upp samma tid imorgon och så får vi se sedan vad som händer !
Bloggar mer imorgon ..

Djurparken 7/6

Så, nu fick ni lite bilder från i torsdags, och som ni ser så spelade vi golf sista då :)

Filmmys <3

Tittar på högklackat med vännerna <3

Snart..

Snart framme vid stallet i Hjortryd, ska provrida Isaka idag...
Hörs senare :)

Vän <3

Kommit hem nyligen och nu går jag och träffar en supervän ;)

Hem..

Åker hem efter att spelat match, vi förlorade med 3-2, inga stora siffror men förlust är förlust. Pappa har rätt med att om vi bara hade velat mer hade vi vunnit. Vi spelade lika mot de här förra gången så vi är ganska jämnlika lagmässigt. Men jag är lite nöjd ändå, jag ville peta in ett mål och det fick jag göra!
Nu blir det hem och så efter en stund så drar jag som bollkajsa igen, senare ska jag nog träffa Maja :)

Match..

I bilen påväg mot Hökerum, nu kör vi!

Första dagen ..

Godmorgon, första dagen på sommarlovet firas med en god frukost !

En dag man kommer minnas <3

Ska snart lägga mig, dagen har varit underbar. Sista dagen med klassen och allt..
Imon har jag samling 9.45 ( fotbollsmatch i Hökerum, tror jag .. ) Ska försöka få till rätt inställning nu.
Hörs imon :)

Skolavslutningen <3

Underbara klass, kommer sakna er ! ♥

Sommarfika

God sommarfika efter avslutning ❤

SOMMAR ! ❤

Sommarlov? Jaop och helt sjukt ...
Sommarsommarsommar...

Fixa, fixa ..

Hejsan, dagen på djurparken var superkul! Massa goa kompisar. Så först åkte vi in till stan och så gick vi in till parken för vi fick gå fritt i 1 och en halv timme, fast vi fick tipsprommenadlappar så halvt fritt ;) Men det var roligt och sedan åt vi lite och såg såklart massa olika djur. Jag och Ellen slutade med att spela minigolf, för man fick välja mellan att bada och det så vi valde det. Haha skitkul, är man proffs så är man ... Typ 8st 7:or på 18 banor (sämst med 7 försök)... Men annars var det toppen :D Tänkte att jag delar med mig av lite bilder jag tog på djuren osv imon eller något för hinner inte nu, saker ska fixas inför imon, SKOLAVSLUTNING! Sen är det sommarlov, serriöst är det meningen att tiden ska gå på extra supersport?! Sista dagen med min klass imorgon, tråkigt faktiskt :/
Men ni fattar själva, sommarlov är ALLT vad sommar innebär ! Så häng kvar här för att följa min sommar med vänner och mycket mer, ja börjar nästa vecka med att passa två hundar till haha :)

Wihuu

Godmorgon, drar mot djurparken nu. Kommer bli en bra dag !
Imorgon är det skolavslutning, herre...

''besöket''

Kommit hem nu efter att ha kollat på islandsstoet. Har pratat med de och tycker det verkar seriöst, och det måste det vara liksom. Gör söt islänning och jätte lugn! Men nu har man varit och kollat i alla fall och så får man se lite vad som händer, ska upp på söndag och provrida henne lite, och som sagt får se hur det går och inget är riktigt bestämt ännu. Denna hästen är 20 år och hon som äger den sökte hjälp genom att pyssla om och ta med henne på lugna ridturer och bara mysa och umgås, så det är ingen häst som man kan rida järnet på heller, men det gör inget för åtminstone 51% för mig är att mysa, borsta och rida lugnt, det är avslappnande det med.
Ha en bra kväll alla goa !

<3

På väg hem

På väg hem från stan, hittade jackan.
Senare så åker jag nog och kollar den där hästen jag pratade om tidigare, får se hur de är och så :)

Stan ..

Hejsan, sticker in till stan för att köpa en jeansjacka till skolavslutningen. Hoppas verkligen att den finns kvar!
Bloggar senare..

Ny header

Fixat en ny header, inte hel nöjd, nja blev väl sådär.. men får funka ett litet tag och det fick bli som en provheader. Får ni inte fram den så tryck f5. Hela bilden kom inte med men man får prova sig fram till man är nöjd, jag är inte jätte bra på headers ännu :)
I morgon är det onsdag OCH nationaldag ! Vi hörs ..

Tisdagsmys

Myser på rummet med popcorn och dator!

Skol - check

Mesta delen av skolan avklarad, ledig imon och klassensdag blir superkul!
Ska träna på Engvallen idag, förmodligen i regn som det ser ut nu men aja .. ;)
Har inte gjort så mycket i skolan idag, vi skulle typ skriva om alla i klassen på pappren och skriva posetiva saker och om vid kommer sakna de och så. Sen så gjorde vi eng. redovisning på eftermiddagen och sista så kollade vi på film i parallellklassens klassrum, '' Ensam hemma '', hann inte se färdigt men den var väl bra :)
Ha det bra, kram !

kväll...

Var på kalas innan, nu har man inte gjort så mycket mer än att kolla datorn typ.
På onsdag händer en rolig grej, jag ska upp och kolla på ett islandssto (alltså se om man kan sköta om den någon gång i vecka), men bara kanske, beror helt på ..
Hörs imorgon..

---

week

HejHej, kom hem ganska nyligen. Idag har vi inte gjort så mycket i skolan, typ idrott första lektionen sen så skulle vi skriva om hur sista klassfesten var, och sedan efter maten så gjorde vi inte så mycket, typ röjde ur bänken och så :)
Min vecka,
  • Tisdag,  sista vanliga skoldagen, eller vanlig o vanlig.
  • Onsdag, lediga.
  • Torsdag, klassens dag - alla 6:or ska till djurparken.
  • Fredag, skolavslutning, shit.
  • Lördag, SOMMARLOV, say whut?!
  • osv..
Tiden går fort som attan' ..
Nu ska jag i alla fall snart åka till mormor och morfar på kalas.. hörs !

School time

Outfit -

I Äspered

Ska kolla på match i Äspered, precis varit bollkajsa på dammatchen, frusen osv..

Med vän ..

Med Alma nu och ja, har man inget och göra så finns det massor att göra, sandslott ?

Lördagskväll

Hejhej, tittat lite på tvn med mamma, en gammal 80-tals film som är rätt rolig på kanal11.
Förresten, följde med Maja hem i dag efter stallet och vi kollade lite roliga klipp från ''lilla bloggen'' med popcorn, haha ! Vi red en lång stund idag i ridhuset och körde skojtävling och så skulle man komma igenom en bana på liggande bommar på snabbast tid, det var superkul faktiskt, tyvärr slutade det lite tråkigt, eller jag körde banan och så när man skulle hoppa över ''målhindret'' så fattade Issac gallopp och jag var dålig att hålla in och tappade balansen så hängde kvar en stund i sidan innan jag ramlade av och Issac ville väl bara vara snäll och inte springa på mig men så vände han sig om och så råkade han slå i hoven i mitt lår så jag fick panik när jag låg där och reste mig upp. Klart man blir rädd efter detta men samtidigt så får man försöka och jag skulle upp på ryggen igen, så var det. Så jag skrittade banan igen och travade en bit och nu när jag känner efteråt så klarade jag mig väl, väl ! Så det är rätt coollugnt nu ! ;)
Matchen i morgon är inställd så det blir inget med det men ska ändå vara bollkajsa, haha. Under förmiddagen ska jag träffa Alma en stund så det blir toppen !
Hörs imon !

stallet

Ska snart pallra mig iväg med Maja, cykla till stallet och rida !
Bloggar mer sen .. 
Å juste, Anton vann Let's dance, YOU rock !

6B ❤

God frukost till en solig dag, mm..
Klassfesten var grym, underbar klass❤
Åkte hem sent, men hade väldigt, väldigt kul, nevah att jag tänker glömma detta!

Nu kör vi !

Inlägget laddade aldrig upp igår men här får ni det ! ;)

Nicole in the house!

Nu kör vi klassfest !

Besök mig gärna på niicooleeess.blogg.se

X O X O

----

Klar ..

tagga fest ♥

Om en stund drar jag till Maja, jag hon och Nicole fixar oss ihop till festen. Kan bli dålig uppdatering för kommer nog hem ganska sent.
Vill bara också säga att jag blir glad av att ni kommenterar, tack till det och hoppas ni fortsätter med det <3 Så är det någon fråga eller vad som helst som ni vill veta mer av så ställ det gärna här.
Ha det super !

Friidayy

Godmorgon alla glada och pigga !
Idag är det fredag, sista dagen innan helg och så är det klassgrejen ikväll.
I helgen gör jag inte så mycket, eller inte imon i alla fall, men på söndag ska jag och laget typ vara "bollkajser" till damlaget, och sen direkt efter det så åker vi och spelar match mot ett lag som vi förlorade mot för ett tag sedan.
Kram ❤

RSS 2.0