Onsdag

...tack och lov var det den sista skoldagen idag också då vi är lediga resten av veckan, underbart! Har jag haft lite egentid vilket har varit skönt. Hoppas alla får en grym vecka, Valborg idag ju;)


Härliga dagarbästa på dagen
Varberg

Kom ner hit igår, just nu känns det väldigt skönt att vara här! Har haft riktigt fint väder här idag med så det är ju toppen:) 

16 April

Godmorgon världen! Sitter i soffan och myser en morgon som denna, inte direkt så att man klagar när man har lov:) 
Idag ska jag åka in till Elsa en stund hade jag tänkt och sedan får vi se lite grann helt enkelt!
Tänkte skriva nått intressant inlägg snart som kanske kan vara läsvärt, meen vi får se hur långt min hjärna orkar tänka;) det kanske kommer i alla fall..
Ha en fin dag


Solig dag

Idag har det varit en bra dag, soligt och skaplig värme! Say no more:)


Med dig vid min sida så är dagen alltid ljusMaja 15 år

Idag fyllde Maja år, och det firades med en liten överrasknings tjejkväll:) hade det otroligt mysigt och måste faktiskt säga att jag har underbara vänner, några saknades tyvärr men menar verkligen det till alla mina vänner, ni är fantastiska allihop<3 utan er så hade livet inte varit en dans på rosor..Bästa du, hoppas du hade en riktigt bra dag för det förtjänar du<3

Godnatt..Promenad i Sverige

Hemma efter en lång skoldag och nu är jag ute och går, såå skönt väder! Kom hem från Österrike inatt, vet inte om jag längtat hem direkt men känns väl skönt att vara hemma, även om jag hade kunnat tänka mig att vara där nån vecka till;) kanske laddar upp lite bilder i veckan, vi får se om jag får tid för det. 

Österrike

Var länge sedan jag uppdaterade nu, men började bilresan ner till Österrike natten mellan fredag och lördag. Sov i Tyskland på lördagen och kom fram hit ner senare i söndags på eftermiddagen:) 
Haft två helt otroligt bra dagar med skidåkning än så länge och vädret är toppen:) ska njuta sista delen av veckan innan vi åker hem till Sverige igen på lördag! 
Kommer nog inte uppdatera mer denna veckan så vi hörs nästa vecka:)
RSS 2.0