27 augusti

Hej och förlåt för att jag varit borta så länge, skolan har dragit igång och allt annat som tar lite grann på tiden. 
I alla fall så hade jag bara tänkt slänga in ett snabbt inlägg och hoppas alla har det fint! Jag vet inte om jag kommer uppdatera så mycket just nu men inlägg kommer när dom kommer helt enkelt. 
Ha det så bra, kram


BreakfastEn liten frukostbild, bara för att det är sjukt gott hehe.. 
Nu ska jag bara slappa lite, inget toppenväder så får bli film!

6 augusti

Hejsan! Idag är en bra dag, får passa på att njuta av vädret nu när det är sol:)
Ibland är det så skönt när man inte har så mycket planerat, när man bara kan ta det lugnt. Ska spela match ikväll, så åker direkt dit från stugan. 
Hade tänkt åka hem ikväll till Borås igen men blir nog att jag stannar kvar någon dag till i alla fall. 
Igår var jag på Liseberg med pappa och några till, blev en väldigt bra dag faktiskt och jag har länge velat åka ner bara för att det var så länge sedan jag var där och sedan dess har jag haft lite fobi för karuseller eller snarare trott att jag haft det, så jag är nöjd efter att ha åkt en del i alla fall..:)


Godnatt

Får bli ett sent inlägg nu men det är ju skitsamma, i alla fall så är jag i stugan igen. Åkte direkt hit efter att jag spelade träningsmatch i Lindome, så jag fick prova att spela med damlaget idag vilket var roligt, stor skillnad mellan mig och de tjejerna spelmässigt men det är ju klart, skiljer många års träning. Men som sagt så var det kul och testa:)
Annars så har det inte hänt så mycket, har träffat lite vänner och så har jag hunnit träffa mormor&morfar lite grann i förrgår. 
Nu blir det inte så mycket planer i alla fall vilket är skönt, blir nog kanske att jag får besök av my frieeendo Elsa någon dag framöver så stannar hon ett tag, så det blir bra'
Sol hoppas jag på imon sen är jag nöjd.
Riktigt fräsiga matchställ iknow, haha


RSS 2.0