Vad ska man blogga om

...lite så jag känner för tillfället, hehe! 
Menmen, ska försöka sammanfatta dessa "bloggfria" dagar lite lätt. Har jobbat 7 morgonar nu, så jag jobbade från måndag till lördag sen så åkte vi ner till stugan över en natt, Maja hängde även med:) Kom hem igår igen, och nu har jag jobbat idag, så blir många tidiga morgonar framöver! Men det är värt det, kommer vara så skönt sen:) bara det att det kan kännas lite mycket just nu, konfan på det också! Men, själva konfirmationen är på lördag så då är den över efter det, både skönt och tråkigt faktiskt! 
Ska uppdatera när jag kan, så länge får ni ha det riktigt bra.


Frukost efter jobbet

Jordgubbar varje dag, fast man tröttnar ju aldrig riktigt!


Såå bra

För er som inte sett den, jag har sett den och ni kommer inte ångra er, believe me'
Tummen upp för en utav årets bästa filmer, med en hel del tårar


Bohuslän

Idag har jag kommit hem från en helg spenderad på Gullholmen, en mysig och trevlig midsommar var det och resten av helgen har varit toppen:) är riktigt trött så jag laddar upp bilderna imorgon eller något. 
Imorgon börjar jag jobba lite grann på morgonen också, kommer bli lite trögt att gå upp så tidigt men det är bara att gilla läget haha.
Ha en fortsatt bra kväll så ska jag försöka uppdatera lite mer imorgon


Hemma igen

Hallo, tillbaka efter en bloggpaus! Och anledningen till denna pausen är för att jag har varit på konfaläger sen i lördags och jag har liksom inte orkat skriva något när jag har varit där. Men jag har haft en otroligt bra vecka tillsammans med massa underbara människor och har haft det riktigt roligt! Sån skön grupp och man blir verkligen glad av att vara med dom. Både tråkigt och skönt att komma hem, är ganska trött nu faktiskt haha.. 
Har precis packat om, ska iväg till gullholmen med Maja direkt nu ikväll för att fira midsommar över helgen. Sedan börjar jag kanske jobba på måndag och på tisdag så börjar konfan igen, så det är mycket att göra, men det blir nog en mysig helg i alla fall:) 
Måste verkligen tacka för detta lägret!







loov

Vaknar upp till lite sol, värme och inser att det är lov - ganska härligt


Äntligen sommarlov!

Efter en riktigt bra dag på både Hofsnäs och skolavslutning så måste man ju vara glad, nu jäklar! Massa veckor utan skolan, plugg och allt vad det innebär.. Nu är livet på topp! 






Mina änglar!!




Vad är planerna för sommaren? 
3 veckor konfaläsning med läger som startar på lördag, jobba och sedan lär det bli en hel del dagar i Varberg. Åker till Gullholmen över midsommar och resten får komma lite hur som helst, det är väl det som är meningen med sommar:)

När denna dagen är slut..

så är det sommarlov, hur sjukt är inte det egentligen? Känns som igår när man sa att det var 10 veckor kvar, men så härligt ändå!
Nu på morgonen ska vi iväg på klassens dag, utflykt och sånt. Så det blir väl kul, hoppas bara att det blir lite finare väder på dagen!


skolavslutning imorgon

Kom hem för en timma sedan ungefär, har haft en lugn dag i skolan idag då vi hade nån elevens val grej där vi skulle ha grillat och sånt, men det sluta med att alla fick gå tillbaka till klassrummet och äta kall korv typ, men det var roligt faktiskt! 
Är verkligen inte pigg, vädret är tråkigt så nu ska jag bara ta det lugnt en stund, planera packning inför helgen och massa annat som ska fixas, imorgon är det skolavslutning som gäller och jag kan fortfarande inte fatta det haha..

Var bara tvungen att ta lite kort på min hund, som helt klart verkar trivas ganska bra för tillfället!





<3<3

Vi taggar upp för sommaren

 
Hon är ju för fin min vackra vän ♥
 
Alla bilder tagna med Majas kamera, fråga mig inte vad den heter mer än canon... 
 
 
 

Lördag

Hejsan, nu har jag inte haft någonting att göra på hela förmiddagen, såå tråkigt. Men bestämde mig för att gå ut och springa nu så att jag får något gjort i alla fall, haha!;) 
Ha en härlig lördag alla



Sveriges nationaldag ♕

Idag är det nationaldag för vårt kära land, hoppas alla har fått lite härliga sommarkänslor och hissat många flaggor! Haha, ha en trevlig kväll! 


Längtar!

Håller på att läsa boken om "The fault in our stars" som säkert många läst, har stora förhoppningar på filmen men vi får väl se hur bra den är! 
Här är trailern till filmen i alla fall,den kommer ut nu i juni!
 

Onsdag

Hej kära onsdag, denna veckan kan jag faktiskt med och säga så för det är inte många skoldagar kvar nu och hur underbart är inte det?!
Ska snart iväg på kalas för min kära mormor fyller 80 år idag, stort grattis och många kramar till henne!
Inte alls långt kvar till konfirmationen nu heller, kan inte förstå hur fort detta året har gått.. Om jag inte minns fel så ska jag på läger på Habo nästa helg, vilket kommer bli riktigt roligt! Sedan efter det blir det 2 intensiva läsveckor. 

Mycket att tänka på nu in i det sista, tack och lov så är nog läxorna och proven klara... Konfirmationsklänningen är i alla fall fixad så det blir väl bra i alla fall, haha. 
Jag känner att jag ska försöka komma ut någon dag och ta foton nu när det börjar bli sommar.
Hoppas ni får fortsatt bra dag, kram

kvällsbilder ♡




Underbart väder

Idag åkte jag hem från kusten efter en härlig förmiddag med ganska mycket sol, nu är jag hemma och har spenderat lite tid med Maja i ett ännu finare väder! 
Kom hem från en superfin jogging/gå tur precis, väldigt skönt! 
Jag är så tacksam för att det snart är lov, mindre än 2 veckor kvar och jag längtar så mycket! 


1 juni

Dagen har varit härlig och bra, en riktigt rolig dag i Varberg och hos Alma. Dessutom har jag äntligen fått nytt internet för månaden så tack och lov för surf igen, ja jag mår bra du behöver inte ens fråga. 
Lite bilder från idag kommer här, ekologiskt odlade bilder endast transporterade från mitt fotoalbum.



Öh ursäkta min humor, godnatt ville jag vill egentligen bara säga:) 
 

RSS 2.0