Sool❤

Påskafton

Go kväll! Sitter framför TV:n hos några kompisar. Påskaftonen har varit bra, åkte in till Stina en stund på dagen och sedan har jag inte gjort så mycket mer.
Imorgon är det stallet igen, sedan väntar en hel veckas ledighet, sköönt!

HAPPY EASTER

Först och främst, glad påsk allihop och hoppas alla kommer få en riktigt mysig dag! ❤
Käkat en god frukost och ska snart unna mig att stoppa i mig det sista av glassen jag fick igår, haha!
Ikväll ska jag förmodligen bort till några kompisar till familjen, så det blir väl kul:)

Ta vara på denna dag och alla era nära och kära!!

Fixar..

Hahah håller på att fixa med bloggen, jag är verkligen kass på detta ;) Försöker komma på vad det är som gör att min HELA header aldrig kommer med när man laddar på 1000pix, kanske finns någon annan som råkat ut för samma och kan ge tips? ;) 
Haha, i alla fall nu ska jag bara mysa med familjen framför TV:n och säsongsstarten av Let's dance! 
Ha en bra kväll alla ♥

Åh..

Hemma från stallet, och från en mindre bra ridtur.. Åh blir så besviken, ofta det händer nu! I alla fall, många gånger nu det sista så har det blivit så att hästen inte lyssnar på mig när vi rider, och hon vill gärna gå sina egna vägar så jag får ta tygeln och göra volter hela tiden innan hon ger sig. Har givetvis en bra anledning, jag rider henne bara 2 ggr/vecka, och tyvärr är det bara den tiden som räcker till.
Aldrig ge sig, oavsett, för då upprepas det hela tiden och jag är noga med att inte göra det. Det är också jobbigt att man måste sitta och rycka i tygeln för att få en häst o stanna, det är inte det första man vill kanske haha. Idag t.ex, red som vanligt och hon gjorde väl sina trix, red på en lång väg och så viker hon av på en stig rakt upp i skogen, när inpå omöjligt att stanna hur mycket man än säger till, drar och försöker göra volter så blir det inte bra. Klart man blir arg och besviken när de drar emot hela tiden, men nu tänker jag ta chanserna och rida när jag kan för att få henne mjuk och lugn. Måste jobba med henne och lära mig hennes små knep ;)
Nej nog med det, snart ska jag möta upp Nicole som jag inte träffat på ett tag❤
Kram // e

Mysfrukost❤

Jag idag

Påsklov!!

Kommit hem från en lugn skoldag, äntligen påsklov i 10 dagar! Underbart!! Så nu får man verkligen njuta, träffa vänner och annat! Tyvärr åker min Majso till Österrike hela lovet så får inte träffa henne, men hoppas du får en underbar semester! ❤
Bilden är från matten idag, ganska okej faktiskt, knappt något arbete ;)
Ha en bra början på lovet vänner, kram!

Vårbilder

Fotbollsträning avklarad

Some pictures from weekend

Home from school!

3 dagar kvar sedan påsklov!!

love fruit

Hemma från världens bästa vän, så trött som jag är stoppar jag i mig lite frukt, och stallet blir i eftermiddag!

Förresten GRATTIS till alla MFC cheerleaders som tog silver i DM i Boråshallen igår, stort gjort!

Trött..

Hemma från träningsmatch nu, är ganska sliten så får ta och vila lite. Matchen gick ja, vad ska man säga? Både och helt enkelt, vi fick motvind från början och låg under ganska mycket, men sedan ryckte vi upp oss ordentligt så vi gjorde 4 mål! 8-4 i förlust blev det tillslut, men vi säger 5-4 för de fick 3 offsidemål på köpet ;)) Haha så ja som ni säkert förstår så var det inte riktigt rättvist dömt på matchen och det var mycket "snack" mellan lagen, men detta var väldigt bra lära ändå och vi kan komma hem nöjda med detta. 
Brb måste kila, ut med vovis! ;) 

Taggar träningsmatch

Kass

Hejsan alla fredagsungar, ska börja med att erkänna en kass uppdatering men har varit mycket på sistone så blir bara så. Nu sitter jag i alla fall i soffan och kollar på fotboll med godis, ganska okej faktiskt!
Har börjat med tisdagsträningar nu också för innan var det måndag och fredag så just nu är det 3/vecka. Kommer inte vara så länge för börjar ju spela mer ute nu. Så 2 kyliga utetränigar nu med ;)
Imorgon bitti ska jag spela träningsmatch i Örby, så måste gå upp kl.7, hahah åh.. Men längtat efter match så kanske blir bra ändå ;) På kvällen drar jag till Maja och sover där, mys!
Nu ska jag slappa lite till, kram❤

Onsdag

Godmorgon under ögonlocken, idag är det en ny dag med nya tag - och massa snö :(

Photoshoot

 
Var ute och fotade massa bilder igår med min fiina vän, så här är några utav de :) 

Love spring

Goaste!!

Roligaste på länge, helt klart
 

-

Hejsan, idag är det äntligen lördag!! Ska träffa underbara Lina lite senare idag och umgås med henne så det blir bra! Innan det blir det väl bara slapp hiho..

Jag funderar ganska mycket på hur jag ska göra med bloggen och har tänkt att skaffa en ny design och header för eller senare, det är ju nästan så att man somnar på allt nu.. Men jag kan ju knappt någonting om designer och så så får fundera lite på detta! Men vill verkligen fixa till den så att det blir roligt att hålla på med den, därför så är det ju inte roligt att uppdatera heller! :)
Menmen får fundera på detta !

Ha en bra dag alla❤

Godmorgon lördag

Fredag❤

Skolveckan slut, en lugn helg väntar!
Vart och köpt godis idag efter skolan som jag ska mata mig med ikväll, hahah;)
Dagens outfit på bilden!

Fira morfar❤

Fixat tårta så nu ska vi fira morfar lite granna :)
Ha en bra eftermiddag allihopa!

Nätmobbning

Hittade en film om nätmobbning på youtube, ett väldigt bra exemplar om hur just nätmobbning kan startas. Tycker själv att det var en bra film, och dessutom fått ihop alltihop på knappt 18 minuter! 
Bort med nätmobbningen!!
 

Sälen

Lägger upp bilderna ifrån Sälen;
På vägen ner tog jag lite snabbfoton så det blev inga bra typ, man ser dessutom nästan ingenting på bilderna när vi kom fram
 
 
 
 
Påväg upp i sittliften för att åka första åket
 
 
På bilden ser man backarna i Tandådalen (där vi bodde) så man kunde ju pendla med lift mellan Tandådalen och Hundfjället. 
 
Väggen här ovanför, Sveriges näst brantaste backe - och nej jag åkte den tyvärr inte ;) 
 
Tog fika på ett jättemysigt fik/restaurang uppe på fjället, jättefin utsikt var det också! Åkte dit typ varje dag haha
 
På bilden är fiket som jag nämde
 
Lunch i solen! 
 
Hahah, go bränna
Sedan var det dags att åka hem efter 3 dagars skidåkning.. 
 
Så det var en väldigt rolig långhelg. Hade en väldigt otur första dagen kan man säga, men det blev bra ändå sedan!
Som man brukar säga, vi hade i alla fall tur med vädret ;) 
 
 

GOODMORNING#

Hemma..

Hejsan, inte bloggat någonting nu de senaste dagarna men har ju som sagt varit i Sälen sedan i onsdags. Så idag kom jag hem! Tänkte jag kan ladda upp bilderna från fjällen och skriva lite vad vi gjorde och så, antingen gör jag det om en stund eller imon!
Har studiedag imorgon och på tisdag så blir ännu mer slapp och ledigt, riktigt skönt!

Framme!

Sälen

Påväg till Sälen nu, bloggar ikväll när jag är framme! Hörs

Börjar packa!

Hejsan, varit vanlig skoldag idag med lite temaarbeten och så. Hoppade över idrotten eftersom jag har blivit lite förkyld.. 
Ska börja packa nu för imorgon drar jag till Sälen! Kommer bli roligt :) Kommer gå efter lunchen i skolan och sedan så går jag hem så åker mitt på dagen. Stannar till söndag så kommer ju hem snart igen då.. 
Ska göra klart läxorna också som jag tänkt lämna in imorgon. 
Tog faktiskt en fika innan sorgligt nog hahaha, så fick ner lite Ben&Jerry's också ;) Haha, men annars går det ganska bra med att hålla mig till helgerna, bättre i alla fall ;) 
Nu ska jag packa som sagt, hörs! 

Rångedala

Helt underbart

Sitter i solen och har precis ridit. Vädret är på topp!!
Väntar på pappa o sen ska jag till Rångedala med Stina igen:)
Hörs, kram

Cup!

Kom hem från Buacup i Rångedala för en stund sedan. Vi spelade oavgjort 2 st mot 2 riktigt bra lag och vann en. Gick tyvärr inte vidare så var ganska besviken men det lugnade sig sedan ;)
Det var i alla fall sista inomhuscupen innan hösten, så nästa cup blir Eskil i Helsingborg, tagga!!

Melodifestivalen ikväll, så myskväll väntas :)<3
Kramar till er

#frullee

Min fredag

Min fredag började med skola, spanskaprov m.m, gick väl okej haha;) sedan efter skolan (slutade 12.15 som vanligt) väntade jag & Maja på att Lina skulle sluta 14.15 och efter det tog vi bussen in till stan för att gå på Gina Tricots utförsäljning i en lokal typ, var ganska mycket folk och utplockat & rörigt men hittade i alla fall en stickad tröja och två stickade halsdukar efter en stund. Sedan åt vi på Subway en snabbis för att sedan åka hem igen till träning osv, snabbtrip kan man säga
Så sedan har jag tränat då och avslutat med fredagsmys. Imorgon blir det fotbollscup! Uppdaterar mer om det imon:)
Ska sova nu, godnattkramar!

tacomys ❤

Tacomys, en riktigt bra början på helgen!

RSS 2.0