Via mobil just nu



Tjejkväll

Godmorgon, sitter just nu hos lina och har sovit här. Hade en jättemysig tjejkväll igår med vännerna, åt massa och hade riktigt roligt! 
Idag så ska jag upp och rida, förmodligen fortsätta plugga massa till både prov och inlämningar.. Blir seriöst trött på allt detta haha, men det hör väl till! 
Här får ni en bild på kakan jag gjorde igår, den var dock inte lika fin senare hahah men det var god så vem bryr sig liksom;) 



Torsdag - studiedag imon



Tisdag

Japp, för dom som inte vet så är det tisdag. Har ingen bra rubrik så har bara blivit, måndagtisdagonsdagbradagosv...
Ne men kom hem för en stund sedan, äter lite just nu och ska förmodligen plugga lite innan jag åker på konfaträffen. Hoppas det blir bra och kul där, och om det inte blir kul, så kommer jag trösta mig med fikat som finns där. SÅ ÄR DET BARA.. 
Haha, hade hemkunskap i skolan idag som vi har på tisdagar och jag fick uppgift att fixa brödet, bara det att mina jäkla tortillas blev ju antingen knäckebröd eller degplättar, men dom blev hyfsat goda ändå så jag dog ju inte..jesus i himlen vilken tur:)
Hoppas bara att alla får en fortsatt bra dag! ♥
 

Lördag kväll

Hejsan! Sitter i sängen och ska snart äta.
Sovit hos Maja inatt och det var jättemysigt, gick först och käkade pizza och sedan så gick vi hem till mig och packade innan vi drog till henne. 
Hahah klantigt nog snubblade jag på en jättestor stengrej på stigen igår kväll, men det gick bra haha.... 
Ha en bra kväll alla! 


Från mobilen





Skolan




Uppdaterad app

Tacktack blogg.se för den nya uppdatering på appen, haha den behövdes!! 

Engelska läxa

Godkväll, sitter och småpluggar lite och lyssnar på musik. Ska snart kolla på röstningen av Idol. 
Imorgon är det redan torsdag, låång och seg skoldag väntas, men ska göra det bästa av dagen haha ;) 
Känns som att jag inte har särskillt mycket att skriva om och därför hamnar bloggen lite off, dåligt med tid och ingen lust. Men ska se till att skriva nått läsvärt snart, kanske lite av mina åsikter om någonting? 
 
Nästa vecka ska jag på möte om "korfirmand 2014" efter som jag ska konfirmera mig nästa sommar, har valt sommarkonfan. Kommer nog se till att ha det roligt, vad jag vet för tillfället så är det 3 intensiva veckor på sommarlovet.
Annars..hmm ingenting, foten börjar bli bättre men ska hoppa matchen imorgon i.o.m att jag inte tränat än och det bör jag göra innan jag spelar igen, så tror inte jag är med på söndagens match heller... Trist att vara skadad men bara att bita ihop och vänta!
 
Oj, detta var ett tag sedan, fast ändå inte?
 

Höst

Bra dag'

Haft en riktigt bra dag, träffade Wilma och så kollade vi match. Sedan fikade vi innan vi gick och kollade på en till match, haha.. Men har har en väldigt bra dag i alla fall med lilla pinglan, haha!<3
Förlåt om jag la ut den Wilma, men du är ju så söt..

Otur

Japp som rubriken lyder. Spelade match igår, skulle gå på anfall i kanten av planen, hade en spelare i jämte mig hela tiden och så skulle jag vända om för att komma förbi och samtidigt så viker sig foten totalt! Så nu har jag fått en stukning, lite bättre för tillfället men igårkväll och imorse var det verkligen inget vidare och kunde knappt stödja på den. Menmen, tar jag det lugnt så blir det nog bra snart, får skippa mina aktiviteter ett tag framöver! 
Hoppas i alla fall att ni andra är friska och glada ;)
Kram

Tisdag

Godag, kom hem för en stund sedan efter orientering i skolan.. Blött!
Ska dra i väg på match om en timme så ska fixa lite innan det:)
Igår hade jag studiedag så sov hos Maja med henne och Lina från söndag, jättemysigt var det och hade verkligen jättekul:)❤
Bilder från vår finfrukost;)

Godnatt

Dagen har varit toppen, varit med Maja och hennes vän i Djurparken hela dagen, sedan tog vi en sväng till stan på vägen hem, köpte present till mamma som fyller år imon, älskade mamma<3
Så tagit en massa bilder på kameran, vet inte om dom blev något vidare men ska nog ladda upp dom ändå:)
Sov gott alla, hoppas ni har det bra<3

Så himla rätt

Bilder med Maja del 2

 

Bilder med Maja

Tog lite bilder med Maja i söndags, det var tråkigt väder och just därför så valde vi att ta på oss klänningar och gå ut, hahah japp! Men i alla fall klickade lite bilder med deras kamera så här kommer dom, delar upp dom i 2 inlägg :) 
 
 

Min sommar (del 8)

Sista delen av min sommar kommer jag dela med mig av när jag åkte in till Göteborg med Maja och Lina, shoppade och hade riktigt kul. Så fina vänner jag har :)
 
 
Inte så många bilder, men denna dagen fick jag med mig en massa minnen hem hihi :) 

Min sommar (del 7)

Okej.. detta var bland det sista jag gjorde på sommarlovet, Eskilscupen. Tänkte ladda upp lite bilder från det så här kommer dom! 
Umgicks med världens goaste människor! 
 
Förlåt Stina, men du är så gullig hahah! ;) 
 
 

Min sommar (del 6)

Var uppe och hälsade på Maja på Gullholmen några dagar, så fint och mysig där!! Hade riktigt roligt faktist:)
 
 
När jag åkte hem från Gullholmen så åkte jag först båt till Stocken, där min faster m. familj har stuga så blev en lite mysig släktträff där innan vi begav oss hemåt :) 
 
 

Skola

Min sommar (del 5)

Har spenderat massa tid i min stuga i sommar, i Bua. Både med familj och vänner och det har varit toppen :)
Här kommer bilder..
 
 
Den PADDAN, som är på bilden ovanför. Jag svär jag typ trampade på den.. euuw
 
 
 

Min sommar (del 4)

I sommar var jag ju i Karlskrona på dop, åkte ner dagen innan och hoppade även in på Ullared på vägen. Sedan bodde vi på hotell över natten. Hann med en del och det är riktigt fint där nere faktiskt, en väldigt fin stad!
 
 
 
RSS 2.0