Hemma

Hemma från Karlskrona, trött och åter igen trött.. Men en bra helg och massa mys med släkten! Dopet idag var mysigt också, men nu är jag hemma och ska vila mig, sedan blir det nog stugan imorgon och även träffa en efterlängtad vän!

Karlskrona ❤

I Karlskrona

Förlåt för dålig uppdatering men är just nu i Karlskrona. Åkte vid 11 och stannade även till på Ullared en stund och handlade en hel del.. Satt i bilen i flera timmar så är skönt att vara framme! Anledningen är att vi ska på dop imorgon så bor på hotell i natt.
Hoppas alla ni också får det bra!

#nätkärlek

Who needs pepsodent liksom..

Mot bio<3

Godmorgon

Ligger i sängen och myser framför TV:n. Man får ju passa på innan man börjar jobba ;)
Yes och idag kom tydligen min video upp på bloggen och den spelades då in i djurparken, haha. Lite sent uppe kan man säga för det var sista dagen i skolan, men vi gjorde det som en liten rolig grej :) tackar mina fina guider för detta!
Idag ska jag inte göra så mycket under dagen, ska in och kolla bio med världens bästa majso ikväll. "The Internship" hette den nog? Någon som sätt och vill dela med sig om åsikter??

Ska ladda upp bilder på mig och Maja ganska snart, kanske hinner idag!

Djurparken

Bra helg

Haft en väldigt bra helg, midsommarafton var jättebra med massa roligt, åkte sån där madrass typ efter en båt som man ska ligga på, haha skitkul! Badade, sköt med luftgevär, kollade film och åt massa. Väldigt roligt i alla fall, tog inte så mycket bilder så får se om jag lägger upp något.
Lördag åkte jag till stugan och stannade tills igår, köpte även ett par hörlurar på vägen hem eftersom mina är paj.
Nu är det ny vecka, nya tag! Hoppas alla haft en riktigt härlig midsommar m.m, massa kramar<3

M I D S O M M A R ♥

Idag är det midsommarafton, en utav höjdpunkterna på sommaren. Sol, sena kvällar, god mat och härligt folk! 
Hoppas på bra väder även fast det tydligen inte ska bli nått höjdarväder. 
Ha en trevlig och mysig dag ALLA! 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommarafton imorgon

Godkväll alla, eller natt? 
Idag har varit en bra dag, cyklade till stallet imorse vid 10, var nog lite förståndigare på vägen hem när jag insåg att det kanske inte behövdes hoodies och regnjackor.. Ljuger inte om jag säger att svetten rann i fejset på mig haha. 
Tog en dusch, slängde på mig slappkläder och tog en promenix med hunden. Käkade onyttig (men god) mat innan jag begav mig mot busshållsplatsen en halvtimma för tidigt i värmen, haha. Nej men hade en otroligt mysig dag med Lina, träffade henne i stan och så var vi där en stund, tog en fika och så. Sedan åkte vi hem till henne, åkte till en sjö mitt ute i skogen och badade. Har haft en väldigt bra dag med en väldigt bra vän! ♥
 
Imorgon är det midsommarafton. Ska hänga med min vän Elsa och hennes familj till ett ställe en liten bit här i från och vara där, kommer säkert bli en väldigt bra dag! Kanske inte blir nån vidare uppdatering med bilder om min midsommar men kanske kommer en del med mobilen. Om vi inte hörs mer så får ni har en riktigt bra midsommar!! 
 

Godmorgon..

Trött och ögonen går i kors. Ställde klockan på halv 9, ja eller gick väl upp lite senare men hahah, känns som om jag vill sova till 12 varje dag;)
Jaja, ska upp och rida vid 10 och sedan kanske jag ska träffa Lina i eftermiddag:)
Ska försöka ladda upp lite bilder ikväll som jag tog med min bästavän igår ute med kameran.

Foton

 
 

sommar är väl okej

Hejsan mina guldklimpar, hiho-haha-hehe vad säger man nu för tiden? 
Mitt bloggande är absolut inte på topp, och om jag sällan bloggar nu för tiden så är det p.g.a att tiden rinner iväg när man har kul, träffar familjen och vännerna och den tiden utnyttjar jag helst mycket nu när jag har tid på sommaren. Så vi får väl se hur uppdateringen ser ut nu framöver men jag ska försöka att blogga hyffsat ofta ändå haha;) 
Ska fatta mig kort vad jag gjort under dessa dagar, om jag kommer ihåg hehe. I onsdags spelade jag match i Ulricehamn med laget, vi förlorade med 2-0 mot de som är serieledare (väldigt duktigt lag måste jag säga), inte riktigt rättvist då vi ändå var ganska lika men vi är nöjda ändå. På kvällen träffade jag också Lina som sovde hos mig. Dagen efter åkte jag, hon och Maja till stan. Jag köpte på mitt presentkort på Kicks, b.la en parfym. Köpte även en guldig/paljett klänning som jag förmodligen kommer ha till nyår, haha jag har god tid på mig att bestämma det ja.. 
Vi åkte hem, hämtade badkläder och åkte till sjön för att ta ett dopp. 
På fredagen åkte jag in till Elsa, min vän som bor i stan och skulle sova hos henne. Träffade massa roliga människor och hade en riktigt bra helg med henne då hon sov hos mig inatt också. 
 
Känner på mig att detta kommer bli en bra sommar med bra minnen, nu börjar snart fobollsuppehållet också! 
Ta vara på eran sommar och träffa massa människor ni tycker om, slösa ingen tid på onödiga saker utan bara ha kul, så sommar ska va! 
 
 

Lyxfrukost

#sommarlov

Yes, första "riktiga" sommarlovsveckan!
Precis kommit fram till stugan så stannar här en natt :)
Ha en go dag, kramar

Lite krångel

..med mobil och annat så uppdateringen är väl inte på topp nej. Lusten har inte funnits heller tyvärr. De senaste dagarna har spenderats med vänner och så var studenten hela dagen i onsdags. MEN vill bara börja med att säga att det är SOMMARLOV i alla fall! Helt okej faktiskt. Mysig skolavslutning, fick lite betyg och sånt sedan var det  gemensam avslutning på gården. Efter det stannade jag och kollade på niornas lilla bal. 
Som sagt sedan tog min bror studenten på onsdagen, lite ovant sådär men väldigt roligt!
Torsdagen spenderades med Maja, hahah planterade - duktigt men slutade med att jag fick massa kliande myrbett över benen och foten så vi var lite elaka, förlåt gud men vi dränkte massa myror med vattenkannan. Hur är det ordspråket lyder, att man ska vara som andra vill att man ska vara mot de, hmm.. HAHA, men sedan gick vi och badade vid sjön. Tog med lite fika, jordgubbar och lite choklad, underbart* Haha hade även med en busig hund och kombinationen med att min mobil dumt nog låg på bryggan och hunden också så slutade det med att min mobil trillade ner i vattnet. Så den är väl inte helt kry men funkar ju lite i alla fall, får se kanske ska åka och laga den men just nu så använder jag min brors gamla Iphone. Haha sorgligt slut.. 
På fredagen träffade jag Lina och Maja igen, firade Lina lite för hon har äntligen fyllt år ;) Så det var mys! Elaka syskon som kasta vatten på mig och sedan så slutade det med att alla åkte till sjön för att hoppa i vattnet med kläderna på, hahah slutade också lite kul men så det ska vara när det är sommarlov! 
 
Bilder som tagits, skolavslutning - student kommer när jag har tid och lust helt enkelt. 
 
 

Ja, som hans efternamn lyder

 John "Legend"
 

Djurparken

Sitter i djurparken och har det otroligt skönt med vännerna, ska snart grilla korv och sedan lite senare åker vi hem och förbereder oss för skolavslutning!

Härlig dag

Idag har det varit toppen, började med att kolla på film i skolan på förmiddagen och sedan efter lunchen åkte vi in och bowlade, riktigt kul haha!
Imorgon åker vi (klassen) in till djurparken under dagen, sedan hem och byta snabbt om till skolavslutningen, helt galet vad skönt!

Suttit och tittat tillbaka lite grann på bilder, tiden går ett snäpp fortare än vad man tror, haha. Och ibland går det så fort att man nästan vill tillbaka igen!
Haha ha en mysdag i solen så hörs vi, kram

Min vecka

 

Underbart

Har det just nu otroligt bra i sommarstugan med min kära vän Elsa, precis varit inne i Varberg och käkat glass. Solat hela dagen och ett dopp i havet blev med av, nu väntas en mysig kväll!
Hade min sista riktiga lektion igår, nu blir det gemensamhetsdag på måndag (film i skolan och bowling efter) sedan djurparken på tisdag hahah, på tisdag kväll är det skolavslutning, helt otroligt skönt!

RSS 2.0