Nu...

Okejokej nu har jag lite och skriva om, men så är det om man kommer efter med bloggandet ;) 
Blir lite smått arg över att inte blogg.se-appen inte funkar..För jag åkte ner till stugan i går efter frukost med mamma, det var riktigt trevligt och på vägen ner gick vi in på ''Serholt outlet'' och jag fick mig köpt en förvaringslåda/pall med lock, en röd. Och så gick vi in på ''second hand'' som vi brukar i stugan och jag köpte en ''Beck-film'', alltid bra att ha en film. På kvällen gick vi ut på klipporna vid havet och fika :) Riktigt bra väder under dagen, lite regn under kvällen bara. Haha har typ tittat på '' Top Model Australien '' rätt mycket där nere ... 
Åkte hem idag vid 12-tiden och när jag kom hem åt jag lite, bytte om och stack iväg till Isaka. Tränade henne i korallen idag på mark. Tränade löslongering och kände även på lite i grimskaftet. Övade lite ledarskap också för skoj skull. Mamma kom och hämtade mig vid 5-tiden och vi åkte direkt till samlingen för att spela match. Tyckte vi kämpade riktigt bra även fast vi var lite sega i första halvlek med det gick bra ;) De gjorde mål både 1-0 och 2-0 i första halvlek men sedan kom vi ikapp med åtminstone 2-1. Sedan i andra halvlek gjorde vi 2-2 (härligt). Kändes skönt att jag fick peta in den. Så matchen slutade oavgjort men nöjda och glada (var ialla fall vi) ;)
Nu har jag ätit lite ialla fall och tänker nog röja lite i rummet kanske... 
Som sagt, svårt att uppdatera här om man inte har något att uppdatera med. Tog med datorn för att kunna uppdatera men så funkade inte ''anslutningsgrejen'' så inget internet :) 
Hörs !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0